Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Jessie

Telefoonnummer : +8615565877070

WhatsApp : +8615565877070

Free call

Wiellader

April 3, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Wiellader

Hoe te om wiellader op een veilige manier in werking te stellen

 

De wiellader is een soort machines van de aarde de werkende die bouw wijd in weg, spoorweg, bouw, waterkracht, haven, mijn, en andere bouwprojecten worden gebruikt. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het scheppen van bulkmaterialen zoals grond, zand, kalk, steenkool, harde grond, enz. voor licht die en het graven verrichtingen scheppen. Het kan het bulldozing, het opheffen, en lading en het leegmaken ook uitvoeren van andere materialen zoals hout door verschillende hulp werkende apparaten te veranderen.

Maar hoe wij een wiellader kunnen veilig in werking stellen? Concentreer me op de volgende 4 uiteinden.

 

1. Algemene Voorzorgsmaatregelen Inzake veiligheid

Alvorens de lader te gebruiken, moeten de bestuurder en het verwante personeel het verrichting en onderhoudshandboek zorgvuldig lezen of verrichting en onderhoudshandboek door de fabrikant wordt verstrekt, en de instructies volgen die in de gegevens worden gespecificeerd. Anders zal het ernstige gevolgen en onnodige verliezen brengen.

②De kleding van de bestuurder zou aan de veiligheidsvoorschriften moeten voldoen en het noodzakelijke beschermingsmiddel dragen.

③Als het werkende gebied of op een gevaarlijk gebied klein is, moeten de waarschuwingsborden binnen de waaier of op het gevaarlijke punt worden getoond.

④Het is strikt verboden voor de bestuurder om na het drinken of bovenmatige moeheid te drijven.

⑤Wanneer het uitvoeren van onderhoud of inspectiehandelingen in het centrale scharniergebied, zou een „anti-rotation bar“ moeten worden geïnstalleerd om de relatieve omwenteling van de voor en achterkaders te verhinderen.

⑥Nadat de lader heeft opgehouden, krijg aan en uit de lader op een plaats met ladderleuningen. Spring nooit op en neer terwijl de lader werkt of loopt.

⑦Wanneer de lader voor onderhoud moet worden opgeheven, moet de opgeheven boom stevig worden opgevuld om ervoor te zorgen dat de boom nooit in om het even welke onderhoudsomstandigheden zal vallen.

2. Voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid alvorens de motor te beginnen

De controle en zorgt ervoor dat de verlichting van alle lampen en elke vertoningslamp kunnen normaal tonen. In het bijzonder, controleer de normale vertoning van de richtingaanwijzers en de remindicatoren.

②De controle en zorgt ervoor dat niemand onder het voertuig of dicht bij de lader wanneer het aanvang van de motor werkt, om ervoor te zorgen dat er geen ongevallen zal zijn

Breng de veiligheid van zich of anderen in gevaar.

③De verschuivingsbesturingsgreep van de lader zou in de neutrale positie moeten worden verplaatst alvorens te beginnen.

④Voor het remsysteem zonder een noodrem, zou het handremhandvat in de parkerenpositie moeten worden verplaatst.

⑤Begin of stel slechts de motor in een plaats met goede luchtstroom in werking. Als het binnen loopt, zou de uitlaathaven van de motor moeten worden verbonden met of onder ogen ziend de buitenkant.

3. Voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid na de aanvang van de motor en tijdens verrichting

Na de aanvang van de motor, wacht op de remdruk om de veilige druk te bereiken alvorens voorbereidingen te treffen beginnen, om de het remmen veiligheid te verzekeren wanneer het drijven. Als er een noodrem is, druk de knoop van de noodsituatie en parkerenremklep (slechts wanneer de luchtdruk de toelaatbare beginnende druk bereikt, kan de knoop worden gedrukt, anders zal het automatisch wanneer omhoog gedrukt springen), zodat de noodsituatie en parkerenrem, en toen het Begin in toestel wordt vrijgegeven. Als er geen noodrem is, zet enkel het handvat van de parkerenrem neer en geef de parkerenrem vrij om te beginnen.

⑥Alvorens te beginnen te lopen, probeer al bedieningshendels, pedalen, en het stuurwiel eerst, en zorg ervoor dat zij in een normale staat alvorens te beginnen te werken zijn. Betaal bijzondere aandacht aan het controleren of de leiding en de rem in goede staat zijn. Zorg ervoor dat de leiding en remmen alvorens volledig normaal zijn te beginnen te lopen.

⑦Wanneer het reizen, plaats de emmer bij een hoogte van ongeveer 400mm van de grond. Wanneer het werken aan hellingen op bergachtige gebieden of het kruising van sloten en andere hindernissen, zou u moeten vertragen, maakt kleine draaien, en besteedt aandacht vermijden tippend. Wanneer de ladingsoppervlakte om aan één kant op een steile helling begint te glijden, moet het worden leeggemaakt onmiddellijk om verder neer het glijden te verhinderen

⑧Probeer om teveel banden en het bovenmatige blokkeren tijdens verrichting te vermijden; probeer om twee wielen te vermijden hangend in de lucht, en het wordt niet toegestaan blijven ter plaatse werkend met slechts twee wielen.

⑨Wanneer gebruikt als tractor, het slechts om omhoog met het tractieapparaat wordt toegestaan vast te haken, mag niemand zich tussen het gesleepte voorwerp en de lader bevinden, en een bepaalde veilige afstand moet worden gehouden om veiligheidsongevallen te verhinderen.

②Verwijder de defecte voorwerpen op de weg waar de lader loopt, en betaal bijzondere aandacht aan hindernissen zoals ijzerblokken en sloten vermijden snijdend de banden.

③Pas de achteruitkijkspiegel aan zodat de bestuurder de beste mening kan hebben na het nemen van de zetel.

④Zorg ervoor dat de hoorn van de lader, de achtersignaallichten, en alle veiligheidsapparaten kunnen normaal werken.

⑤Wanneer u ongeveer bent om te beginnen of te controleren dat de leiding flexibel is, zou u de hoorn eerst moeten toeteren om de het omringen mensen te waarschuwen om aandacht aan veiligheid te besteden.

4. Voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid wanneer het sluiten

De lader zou op vlakke grond moeten worden geparkeerd en de emmer zou ter plaatse moeten worden geplaatst. Wanneer de motor wordt afgezet, is het noodzakelijk het werkende handvat van het werkende apparaat meerdere keren herhaaldelijk om te trekken om ervoor te zorgen dat elke hydraulische cilinder in een niet-onder druk gezette rust staat is. Wanneer de lader slechts op de helling kan worden geparkeerd, zouden de banden goed moeten worden beschermd.

②Zet diverse handvatten in neutrale of middenpositie

③Haal de elektrische slotsleutel weg eerst, dan draai weg de hoofdmachtsschakelaar, en sluit definitief de deuren en de vensters.

④Parkeer op gebieden met open vlammen of hoge temperaturen om geen banden te verhinderen exploderen wegens hitte en ongevallen te veroorzaken.

⑤Wanneer het gebruiken van een combinatieklep of een tank van de luchtopslag om een band op te blazen, moeten de mensen zich niet voor de band bevinden om verwonding een explosie te verhinderen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jessie@machinery-trucks.com
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070